POSH DESIGN, me and my…..

tumblr_m24jwqoGQu1qehf4jo1_250

Who am I?

Først er  først og fremst mamma til en flott gutt på 10 år som jeg er veldig stolt av og glad i, selvfølgelig!

Jeg er nygift med verdens herligste bonde, har 3 bonusbarn og vi har en deilig schäfer som heter Zamb på 5 år.

Jeg heter Birgitte.

Jeg eier nettbutikken Poshdesigns.no og gleder meg veldig med den, dag og natt;o). Den så dagens lys 17. november 2012 etter endel år som agent i motebransjen. Wow….som tiden flyr.

Hovedingrediensene og godbitene i nettbutikken er inspirerende interiør, deilige bohêmekjoler fra Frankrike og Australia, fjærtrær produsert i Kina av Posh Design, smykker og klær fra Spell og andre leverandører i fra Byron Bay, Australia! Mitt drømmereisemål! Har aldri vært i Australia, men dit må jeg engang.

Hele tiden er jeg på søk etter nye og spennende produkter.

Jeg E L S K E R det!!!   ….det er jobben min! Jeg føler meg såååå heldig!!!

Her inne på bloggen Posh Design, Me And My… vil jeg dele et sirkus av ideer, tips, turer, spørsmål, reisemål, oppskrifter, hjemmereportasjer, linker til nyheter, interiør, klær og fashion! Jeg er langt fra en fashion leader, men elsker å eksprimentere og finner gjerne på noe annerledes til andres store fortvilelse og forundring eller…. begeistring.  Jeg er nok veldig svak for  The Bohemian Style. For meg er det noe magisk rundt Bohimian style. Det er løst, ledig og kult,  men også grunge er meg. rutete skjorter, gjerne 2 nummer ofr store, baggy og slitte jeans og boots. Da føler jeg meg også hjemme. Store parkaser og store biler. Helst Land Rover og da selvfølgelig, Defender! I  L O V E  MY CAR!

Interiøret hos meg gjenspeiler også samme stil. Maximalisme! Jeg har blitt såpass voksen at jeg har begynt å sette pris på nostalgiske. Jeg liker lekre tekstiler av ypperste kvalitet og møbler som er rare og uvanlige og som har sin egen historie.  Det er GULL for meg! Kjært og nært!

Jeg liker mennesker som er seg selv og står for det og gir blaffen i hva andre mener, være seg innen fashion og trender.    Jeg elsker unike mennesker – bedre å være unik enn en… copycat!

Jeg liker det originale og individuelle.

Jeg håper at Posh Design, Me And My…. vil fylle deg med det vakre, originale,  individuelle og litt pussige og interessante.

Hyggelig om du har tid og lyst til å følge meg, mitt og mine….

Velkommen!